Aankomst
Vertrek
Personen

Welkom bij Greate Griene


Wij heten u graag welkom in onze duurzame bed & breakfast aan het water! 

In verband met corona wordt er extra schoon gemaakt.  Er is een aparte ingang, alle appartementen hebben een eigen keuken en badkamer. 

We hebben in totaal vier appartementen:
Twee appartementen bevinden zich op de eerste verdieping (2-4 personen) met aparte slaapkamer, badkamer en keuken - woonkamer met slaapbank,  Aalscholver heeft een royaal balkon.
Op de tweede verdieping bevinden zich twee appartementen (max. 2 personen) met aparte badkamer, keuken - woon -  slaapkamer en een balkon met uitzicht op het Tjeukemeer.

De appartementen zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is voldoende parkeerruimte en elektrische auto's en fietsen kunnen met zonne-energie worden opgeladen. Verder zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer (op vijf minuten loopafstand). 

Op begane grond is een royale steiger met comfortabele zitplekken aan het water. Zwemmen achter het pand behoort ook tot de mogelijkheden, het water staat in verbinding met het Tjeukemeer.

Wij hebben mogelijkheid tot watersport door verhuur van een Valk -zeilboot en elektrische sloep. Ook is  er gelegenheid om uw eigen boot aan te leggen aan de steiger van de B&B. Nabij de B&B is een boothelling. En bent u met vijf minuten lopen op een klein zandstrand aan het Tjeukemeer. 

Alle energie voor uw appartement wordt volledig opgewekt met zonnepanelen. Uw verblijf bij Greate Griene B&B is hiermee volledig CO2 neutraal. Ook met een tocht op de mooie Friese meren in één van onze huurboten laat u geen CO2 footprint achter. Voor een zorgeloos verblijf bent u bij ons op het juiste adres.

Bij vragen of andere zaken kunt u altijd contact opnemen met ons.

We wensen u een prettig verblijf toe!